LIFESTYLE

Αναβάθμισε το χειμερινό σου look!

Αναβάθμισε το χειμερινό σου look!

Το να πειραματίζεται ένας άνδρας με τα ρούχα του και να ανακαλύπτει καινούρια στιλ, ιδιαίτερα κομμάτια και συνδυασμούς που του αρέσουν, είναι μια σωστή προσέγγιση, αφού ειδικά τον χειμώνα που λόγω καιρού φοράμε περισσότερα ρούχα, είναι η ιδανική περίοδος να δοκιμάσουμε τις νέες τάσεις και να καταλήξουμε σε αυτές που μας πηγαίνουν.

Είναι η κατάλληλη περίοδος, για να αναβαθμίσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να νιώσουμε καλύτερα, αφού είναι αποδεδειγμένο πως το ντύσιμο επηρεάζει την αυτοπεποίθηση και κατ’ επέκταση τη ψυχολογία μας.

Για τη σεζόν που ήδη διανύουμε, εστιάζουμε την προσοχή μας στη FW21 Tommy Jeans συλλογή με τίτλο «The Explorer Club» η οποία αποτελεί έμπνευση από το skating στα Pacific Northwest Redwood δάση, με τα outerwear της σειράς να μεταδίδουν το αίσθημα της ανακάλυψης και της ηρεμίας σε υπέροχα τοπία. Ενισχύοντας την επιστροφή στη φύση, η «The Explorer Club» της Tommy Jeans γιορτάζει την ομορφιά του πλανήτη μας, ενώ παράλληλα τον φροντίζει, αφού βιώσιμες καινοτομίες ενσωματώνονται στη συλλογή μέσω του 100% ανακυκλωμένου βαμβακιού, της Mono Material τεχνολογίας όπου συγκεκριμένα σχέδια κατασκευάζονται από μονάχα ένα υλικό και τα post-consumer ανακυκλωμένα κομμάτια.

Και αφού γνωρίσουμε την περιβαλλοντική προσέγγιση του brand, σειρά έχει να αναγνωρίσουμε το καλό που θα κάνει και στο προσωπικό μας στιλ, επιλέγοντας κομμάτια από την εν λόγω συλλογή, που περιλαμβάνει τις πιο hot τάσεις για τη σεζόν, τόσο σε σχέση με τη χρωματική παλέτα που κινείτε κυρίως στις γήινες αποχρώσεις, όσο και στα μοτίβα που εστιάζουν στο καρό, τα metallics, τις color-block λεπτομέρειες και μία αναπάντεχη εκδοχή του camouflage print! Oversized, πρακτικές σιλουέτες στα jackets προσφέρουν άνεση και στιλ, ενώ οι τολμηρές λεπτομέρειες όπως οι έξτρα τσέπες, δίνουν ελευθερία κινήσεων, για ένα έντονο lifestyle στην ύπαιθρο.

 

Η χειμερινή συλλογή «The Explorer Club» της Tommy Jeans περιλαμβάνει επίσης και μία σειρά από dual gender αθλητικά, ενώ παράλληλα, στα accessories, η δέσμευση υπέρ του sustainability παίρνει σάρκα και οστά στα tote bags και backpacks από 100% ανακυκλώσιμο πολυεστέρα, όπως και στα σκουφιά από ανακυκλωμένο βαμβάκι και κασκόλ από οργανικό βαμβάκι. Ακριβώς στη συμβολή στιλ και πρακτικότητας, statement καπέλα όπως baseball caps και bucket hats μας προστατεύουν από το κρύο προσθέτοντας ένα μοναδικό twist σε κάθε εξωτερική δραστηριότητα.

 

Παίξτε σοφά με τους συνδυασμούς χρωμάτων (φέτος η γήινη χρωματική παλέτα έχει τη τιμητική της, όπως βλέπετε). Εστιάστε στη λεπτομέρεια που θα σας κάνει να δείχνετε ότι σκεφτήκατε λίγο παραπάνω το ντύσιμο σας. Τολμήστε να κάνετε συνδυασμούς, όπως για παράδειγμα ένα casual φούτερ με παλτό που κάνουν ωραία αντίθεση και δείχνουν πολύ στιλάτα μαζί! Ή δείτε το τελείως αλλιώς… με ένα total jeans outfit (Oh yes!)

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τη FW21 Tommy Jeans συλλογή «The Explorer Club» θα αναβαθμίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με πρακτικά και άνετα κομμάτια, που θα εκφράσουν το γούστο και το στιλ σας για τη σεζόν! Αν ψάχνετε λοιπόν λίγη έμπνευση για τα χειμωνιάτικα ντυσίματα σας, είστε στο κατάλληλο μέρος.

Info: Η συλλογή Tommy Jeans AW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top