ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση ο 18χρονος που ενεπλάκη στο δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο Χαράλαμπο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση ο 18χρονος που ενεπλάκη στο δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο Χαράλαμπο

Υπό κράτηση τελεί ο 18χρονος οδηγός οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου στον δρόμο Προδρομίου – Λατσιού, στην Πάφο, με θύμα 23χρονο και σοβαρά τραυματισμένο 21χρονο.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 18χρονος τελεί υπό κράτηση φρουρούμενος στο ΓΝ Πάφου όπου κρατείται για νοσηλεία, προς διευκόλυνση της διερεύνησης του τροχαίου θανατηφόρου ατυχήματος, και εντός της ημέρας αναμένεται να απολυθεί. 

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου αναμένονται τις επόμενες ημέρες και τα αποτελέσματα από τα δείγματα για εξετάσεις αλκοτέστ και νάρκοτεστ που λήφθηκαν από τον 18χρονο.



Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο 18χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία με την κατάσταση του να βρίσκεται εκτός κινδύνου.
 
Ο 21χρονος, λόγω της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή  κατάσταση.
           
Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα φέρονται να μην έφεραν προστατευτική ζώνη.
 
Η Τροχαία Πάφου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top