ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Ισχυροί άνεμοι μέχρι αύριο – Βροχές στα δυτικά και ορεινά

Τμήμα Μετεωρολογίας: Ισχυροί άνεμοι μέχρι αύριο – Βροχές στα δυτικά και ορεινά

Ισχυρό μέχρι πολύ ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα αναμένεται να επηρεάζει την περιοχή, μέχρι αύριο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ενώ η θερμή αέρια μάζα και η σκόνη υποχωρούν σταδιακά το απόγευμα.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί παροδικά χιονόνερο ή ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, στα υπήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά, ταραγμένη και αργότερα τοπικά μέχρι κυματώδης στα νότια, αλλά κυματώδης και αργότερα μέχρι πολύ κυματώδης στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το πρωί αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδικά χιονόνερο ή ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά, ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα νότια, αλλά πολύ κυματώδης και αρχικά μέχρι τρικυμιώδης στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα και το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη νύκτα αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά παγετός, στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα καταστεί σύντομα μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Τη νύκτα αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά παγετός, στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ τη νύκτα αναμένονται σταδιακά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top