Έληξε την συνάντηση πριν ακόμα την αρχίσει ο Διαχειριστής της Λαϊκής Τράπεζας – Μάθετε τι έγινε

Έληξε την συνάντηση πριν ακόμα την αρχίσει ο Διαχειριστής της Λαϊκής Τράπεζας – Μάθετε τι έγινε

Ο ΣΥΚΑΛΑ ανακοινώνει ότι η σημερινή( 09/06/2015) συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού του Συμβουλίου με τον Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας, η οποία προγραμματίστηκε πριν μια βδομάδα, έληξε πριν ακόμα αρχίσει και αναφέρει ως αιτία τις απαιτήσεις του κ. Παύλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ, ο κ. Παύλου απαίτησε την αποχώρηση των δικηγόρων του ΣΥΚΑΛΑ γιατί, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, "ο ίδιος ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να συνομιλεί στην παρουσία δικηγόρων".
Ο κ. Παύλου, σύμφωνα με τον ΣΥΚΑΛΑ,  ενημερώθηκε γραπτώς για την παρουσία των δικηγόρων στην εν λόγω συνάντηση από την προηγούμενη Πέμπτη.

Επίσης ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι ο κ. Παύλου απαίτησε "να μην λαμβάνονται σημειώσεις, κατά την διάρκεια της συνάντησης, το περιεχόμενο της συνάντησης να είναι ανεπίσημο, ότι αυτό και αν σημαίνει".

Λόγω των εξελίξεων αυτών ο ΣΥΚΑΛΑ αποχώρησε από την συνάντηση, "αφού αυτή κατέστη ουσιαστικά άνευ αντικειμένου", αναφέρει η ανακοίνωση.

"Ο ΣΥΚΑΛΑ δεν γνωρίζει, ούτε και επιθυμεί να σχολιάσει τα όποια κίνητρα του κ. Παύλου, που δυστυχώς οδηγούν σε απρόκλητη ρήξη των σχέσεων του Διαχειριστή με τους καταθέτες της Λαϊκής Τράπεζας. Ο ΣΥΚΑΛΑ έχει ένα και μόνο στόχο: Την εξυπηρέτηση των συμφερόντων όλων των καταθετών της Λαϊκής. Ευελπιστούμε ότι τον ίδιο στόχο έχουν οι ενέργειες του κ. Παύλου και της Αρχής Εξυγίανσης", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση ο ΣΥΚΑΛΑ αναφέρει ότι ψήφισμα που προσυπέγραψαν 20.000 πολίτες και τέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή των Αντιπροσώπων δεν εγκρίθηκε από την Βουλή.

"Το ψήφισμα υποστηρίχθηκε από τους Οικολόγους, την ΕΔΕΚ, την Συμμαχία Πολιτών και το ΔΗΚΟ με εξαίρεση μίας βουλευτού", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE