LIFESTYLE

3+1 styling tips για τον Χειμώνα με κομμάτια από τη συλλογή Tommy Jeans

3+1 styling tips για τον Χειμώνα με κομμάτια από τη συλλογή Tommy Jeans

Ο χειμώνας είναι από τις αγαπημένες εποχές στη μόδα, αφού δίνει χώρο στη δημιουργικότητα μας και στις άπειρες επιλογές και συνδυασμούς ρούχων που έχουμε στη διάθεσή μας, μπαίνοντας σε mood «creative layering», που τόσο (μα τόσο) αγαπάμε!

Μια τάση που δεν αποτελεί «κεκτημένο» των γυναικών ή κάτι νέο στο πλαίσιο του «gender fluidity», αλλά αφορά όλους όσοι επιδιώκουμε να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας μέσα από το styling. Το σωστό layering δίνει άλλη διάσταση σε κάθε outfit. Παράλληλα, οι διαφορετικές στρώσεις, είναι πέραν από in-fashion, και πολύ βολικές, αφού έτσι δεν κρυώνουμε, αλλά ούτε και ζεσταινόμαστε αν βρεθούμε σε έναν πιο θερμό χώρο.

Οι συλλογές της Tommy Hilfiger αποτελούν σίγουρα σημείο αναφοράς για τον καθένα μας που αντλεί ευχαρίστηση του από τους συνδυασμούς που μπορεί να κάνει, ανάλογα με αυτό που θέλει να δηλώσει με το ντύσιμό του. Κάνοντας μιας εξερεύνηση στη φετινή Fall συλλογή της Tommy Jeans με τίτλο «The Explorer Club», με πηγή έμπνευσης από το skating στα Pacific Northwest Redwood δάση, μπορούμε να βρούμε πολλά κομμάτια που «μας κλείνουν το μάτι», και που παράλληλα κάνουν focus στη φύση, λόγω της παλέτας χρωμάτων που είναι άλλοτε γήινη και άλλοτε πιο έντονη ή με ιδιαίτερα patterns, αλλά και των βιώσιμων τεχνικών που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή τους. Το τέλειο με τη νέα συλλογή Tommy Jeans είναι το ότι μπορούμε να ταιριάξουμε όλα τα κομμάτια μεταξύ τους και να έχουμε καταπληκτικά looks, με έντονα καρό και graphic μοτίβα, ρίγες ή landscape prints, κάθε ώρα της ημέρας.

Υπάρχουν όμως κάποια βασικά styling tips που πρέπει να γνωρίζουμε για να αποφύγουμε στιλιστικές παγίδες φέτος τον χειμώνα, και για να σετάρουμε σωστά τα outfits μας:

Tip No.1…Για κάποιο λόγο οι άνδρες τον χειμώνα μπαίνουν σε mood μαύρου - γκρι και αυτή η περιορισμένη και μουντή χρωματική παλέτα χαρακτηρίζει το σύνολο της γκαρνταρόμπας τους! Γιατί; Η απουσία χρώματος είναι κάτι που κάνει το ντύσιμο μονότονο και συνηθισμένο. Και τον χειμώνα μπορούμε να φοράμε έντονα χρώματα, αφού έτσι νιώθουμε και πιο ανεβασμένοι. Φυσικά, αν κάποιοι δεν θέλετε να τολμήσετε τα πολύ έντονα χρώματα στα ρούχα σας όπως πράσινο ελεκτρίκ, πορτοκαλί ή κόκκινο, τότε κινηθείτε προς άλλες γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με καρό μοτίβα, camouflage print, metallics ή color-block λεπτομέρειες.

Και ερχόμαστε στο δεύτερο tip που έχει να κάνει με τον τρόπο που παίζουμε με το στυλ μας, δοκιμάζοντας διαφορετικές υφές στα ρούχα. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα τζιν παντελόνι με ένα quilted τζάκετ και cozy πλεκτό, ή πρακτικά αλλά κομψά κομμάτια από cargo και flannel υλικά; Τέτοια κομμάτια θα απογειώσουν τη ντουλάπα μας και θα κάνουν τα ντυσίματα μας να φαίνονται πιο ψαγμένα και ιδιαίτερα.

Από την άλλη, το layering, δεν περιορίζεται σε πολυχρωμίες ή multi υφές, καθώς και τα σεταρισμένα μονόχρωμα total looks έχουν εξίσου τη δυναμική τους! Το τρίτο tip αφορά συγκεκριμένα τις φόρμες, που μπορούμε να βρούμε σε πολλά χρώματα, ωστόσο, καλύτερα να διαλέξουμε όσο πιο μίνιμαλ γίνεται. Θα δείτε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να φοράμε φόρμες και εκτός γυμναστηρίου, σε μονοχρωμία, με μπουφάν από πάνω ή bomber jacket. Ίσως το σετ να διαθέτει και κουκούλα για τις κρύες νύχτες. Πρόσεξε, η φόρμα καλό θα είναι να είναι σε ίσια γραμμή, στενή και απαλή, ίσως και με λάστιχο στον αστράγαλο. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα sneakers!

Το τέταρτο tip αφορά τα graphic knits που περιλαμβάνονται στα κυρίαρχα trends του menswear για τον χειμώνα, με πρωταγωνιστές τα πουλόβερ με έντονα μοτίβα και χρώματα! Προσφέρουν ασυναγώνιστη άνεση και ευελιξία, ενώ παράλληλα προσδίδουν στυλ καθώς συνεχίζουμε να ελισσόμαστε στους απαιτητικούς ρυθμούς του προγράμματός μας, ως γνήσιοι explorer που λατρεύουμε τη φύση και επιδιώκουμε την περιπέτεια.



Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger AW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top