LIFESTYLE

Έσκασε ξαφνικά σαν βόμβα: Ο γάμος της Ελληνίδας παγκόσμιας πρωταθλήτριας που δεν έμαθαν ούτε οι γονείς της!

Έσκασε ξαφνικά σαν βόμβα:  Ο γάμος της Ελληνίδας παγκόσμιας πρωταθλήτριας που δεν έμαθαν ούτε οι γονείς της!

Το άλμα της ζωής της έκανε η Ελληνίδα επικοντίστρια, αφού αποδέχθηκε την πρόταση του συντρόφου της και έγιναν και επίσημα «Ηusband and Wife» στο μακρινό Λος Άντζελες.

Χωρίς παπά και κουμπάρο, αλλά με δήμαρχο και έναν ολοκληρωτικό έρωτα, η 25χρονη πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη παντρεύτηκε εντελώς ξαφνικά και σχεδόν μυστικά από όλους στις ΗΠΑ τον αγαπημένο της Μίτσελ (Μιτς, όπως τον φωνάζει η ίδια) Κρίερ.

Ακόμα και οι γονείς της, Γιώργος και Ζωή, όπως και τα πεθερικά της το έμαθαν αργότερα, μετά τον γάμο. «Δεν μας είπαν τίποτα, αυτή είναι η αλήθεια, δεν φάγαμε κουφέτα», λέει χαριτολογώντας ο πατέρας της, Γιώργος Στεφανίδης, παλιός τριπλουνίστας και μπασκετμπολίστας.

Το μυστήριο έγινε σε μια μαγευτική παραλία του Λος Aντζελες και το σχετικό γλέντι για την αργυρή παγκόσμια  πρωταθλήτρια θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου, όταν και έρθει το ζευγάρι για αγώνες.

Οι λίγοι καλεσμένοι θα απολαύσουν επιτέλους τις μπομπονιέρες και θα ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον» στην Κατερίνα και τον Μιτς, γυμναστή στο επάγγελμα και από χόμπι αθλητή του επί κοντώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top