Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί μετά από τροχαία σύγκρουση τους, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Πέρα Χωρίου Νήσου, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η διέλευση οχημάτων και στις τρεις λωρίδες του δρόμου.

Στο σημείο της σύγκρουσης παρατηρείται συμφόρηση της κυκλοφορίας.

Στη σκηνή σπεύδουν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρωθηκε η Στρατιωτική Παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου - Το χειροκρότημα της Μέτσολα - Οσα δήλωσε ο ΠτΔ

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 21χρονος - Περπατούσε όταν δέχθηκε επίθεση

Τουρκία: Τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, κοντά στο Κοινοβούλιο - Νεκροί οι δύο δράστες

Νέο σχέδιο φωτοβολταϊκών: Το ποσό της δόσης στους λογαριασμούς μας και ο χρόνος αποπληρωμής – Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας στο «Τ»

Έρχεται αλκοτέστ σε πιλότους και αεροσυνοδούς – Ο έλεγχος και οι ποινές – Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή



Χριστοδουλίδης: «Δεν αποστρατευόμαστε από την προσπάθεια της επανένωσης της πατρίδας μας» - Βίντεο

Χριστοδουλίδης: «Δεν αποστρατευόμαστε από την προσπάθεια της επανένωσης της πατρίδας μας» - Βίντεο

Ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε είναι η Κυπριακή Δημοκρατία, 63 χρόνια μετά την ανεξαρτησία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης της 1ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top