LIFESTYLE

Μιχάλης Σπύρου -Aυτός είναι ο «ΛΟΓΟΣ» που ανεβαίνει το ραδιόφωνο

Μιχάλης Σπύρου -Aυτός είναι ο «ΛΟΓΟΣ» που ανεβαίνει το ραδιόφωνο

Ανέλαβε καυτή διευθυντική καρέκλα. Η πρόκληση για τον Μιχάλη Σπύρου ήταν μεγάλη, αλλά όπως όλα δείχνουν, κατάφερε όχι μόνο να πραγματοποιήσει ολικό λίφτινγκ στην εικόνα του ραδιοφώνου του ΛΟΓΟΥ, εισάγοντας νέα φρέσκα πρόσωπα και εκπομπές, αλλά και να κερδίσει ένα στοίχημα που για κάποιους είχε θεωρηθεί χαμένο.

Έχει περισσότερους από «101.1 Λόγους», (όπως και η συχνότητα του στα ερτζιανά), για τους οποίους ο Μιχάλης Σπύρου κέρδισε το στοίχημα της μετατροπής του ραδιοφώνου σε ένα σύγχρονο μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αποτάσσοντας από πάνω του την παλιά «γερασμένη», θα έλεγε κάποιος εικόνα του.

Η επιθυμία της Διεύθυνσης μετά από μία περίοδο χαμηλών πτήσεων να συνεχίσει να εκπέμπει το ραδιόφωνο του Λόγου, ήρθε μαζί με την απόφαση για αλλαγή, ώστε να συμβαδίσει στην νέα εποχή.

Ενορχηστρωτής της νέας προσπάθειας που ξεκίνησε, ήταν ο Μιχάλης Σπύρου, στα χέρια του οποίου ανατέθηκε, το δύσκολο ομολογουμένως εγχείρημα.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε στο πρόσωπο του, έχει ανταμείψει το ραδιόφωνο που άρχισε να παίρνει τα πάνω του, ιδιαίτερα κατά τον τελευταίο χρόνο, αφού εμποτίστηκε με γερές δόσεις γρήγορης και εναλλακτικής ενημέρωσης από τρία  δυνατά ονόματα του χώρου, τους Παναγιώτη Δημόπουλο, Έμιλη Αντωνίου και Μίκη Κασάπη, ενώ το κομμάτι της ψυχαγωγίας κρατάνε γερά, μερικά από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του star system, όπως οι Σταύρος Κωνσταντίνου,  Χριστίνα Τσέλεπου και Τζόρτζια Παναγή.

Ο ΛΟΓΟΣ 101.1, αγαπήθηκε και από τα πιο νεανικά κοινά, ενώ όπως μαθαίνουμε με τη νέα σεζόν, αναμένονται ακόμη πιο δυνατές ζώνες με το πρόγραμμα να εμπλουτίζεται περισσότερο με νέες ιδέες και ανθρώπους.

Το πρόγραμμα αρχίζει με την πρωινή ειδησεογραφική ζώνη (7 με 9) με τον Παναγιώτη Δημόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τη Χριστίνα Τσελέπου (9 με 11) μας δίνουν την ευχάριστη πλευρά της επικαιρότητας και της καθημερινότητάς μας, με χιούμορ και πολλά απρόοπτα.

Στη συνέχεια (11 με 13.00) ακούμε πολύ μουσική και κάνουμε κουβεντούλα με τον Χάρη Παπαθεοχάρους και την Μαριάννα Τσιροπούλου.

Μεσημεράκι (13.00-14.00) η Έμιλυ Αντωνίου μας δίνει το στίγμα της ειδησεογραφίας μέχρι εκείνη την ώρα και ακολουθεί (14.00-16.00) ψυχαγωγική εκπομπή  με τον μοναδικό Σταύρο Κωνσταντίνου και την Τζόρτζια Παναγή.

Συνέχεια με την αθλητική επικαιρότητα (16.00 – 17.00) και τον Πανίκο Χατζηλιασή που φέρνει τα πάνω κάτω στα αθλητικά, μέσα από συνεντεύξεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Πάμε στο απόγευμα (17.00-18.00) που ο λόγος και πάλι δίνεται στην ειδησεογραφία  με τη δημοσιογραφική ομάδα του ΜΕΓΚΑ να μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις. 

Στη συνέχεια (18.00-20.00) ο μοναδικός Μίκης Κασάπης αναλαμβάνει επιτυχώς να παντρέψει ενημέρωση και ψυχαγωγία και λίγο μετά τις 20.00 όπως έχει γίνει συνήθεια τόσα χρόνια, συνδεόμαστε με την τηλεόραση του Μέγκα όπου ενημερωνόμαστε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Αμέσως μετά (22.00 - 24.00) η Άννα Μαρία Ευτυχίου μας παρασύρει σε μοναδικά νυχτερινά μουσικά μονοπάτια.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top