ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Δήμαρχος Αθηένου - Βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Δήμαρχος Αθηένου - Βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς και βρίσκεται από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου σε αυτοπεριορισμό.


Σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου διενήργησα self test και rapid test και εντοπίστηκα θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι εμβολιασμένος και με τα τρία εμβόλια κατά της Covid-19 και δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα».

Προστίθεται ότι «τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας παρέμεινα σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι μου και θα απέχω από τα καθήκοντα μου για όλο το διάστημα που απαιτείται».

Σε επικοινωνία που είχε το ΚΥΠΕ με τον κ. Καρεκλά ανέφερε ότι «έχω δηλώσει τις επαφές μου στις αρμόδιες Αρχές ενώ το πρωί της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου διενεργήθηκε ψεκασμός στα γραφεία του Δήμου Αθηένου προς αποφυγή των οποιονδήποτε δυσάρεστων καταστάσεων».

Στην ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Δήμαρχος κάλεσε «τον κόσμο να τηρεί αυστηρά τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και να προσέχει, ούτως ώστε να καταφέρουμε επιτέλους να ξεφορτωθούμε από τον κορωνοϊό που ταλαιπωρεί όλη την ανθρωπότητα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top