Συγκινεί η Έφη Παπαϊωάννου με την ανάρτηση της για τα 12 χρόνια χωρίς τον Άντη Χατζηκωστή

Συγκινεί η Έφη Παπαϊωάννου με την ανάρτηση της για τα 12 χρόνια χωρίς τον Άντη Χατζηκωστή

Δημοσίευσε φωτογραφία από το παρελθόν τους

Δώδεκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Άντης Χατζηκωστή δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και όλο τον κόσμο της τηλεόρασης.

Από το πρωί φίλοι και συνεργάτες του προχωρούν σε συγκινητικές αναρτήσεις για εκείνον, αποτίνοντας φόρο τιμής σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE