Θα τρίβετε τα μάτια σας ξανά και ξανά – Δείτε τι έβαλε αυτός ο Κύπριος οδηγός στο αυτοκίνητό του (ΦΩΤΟ)

Θα τρίβετε τα μάτια σας ξανά και ξανά – Δείτε τι έβαλε αυτός ο Κύπριος οδηγός στο αυτοκίνητό  του (ΦΩΤΟ)

Το περιστατικό είναι ασυνήθιστο σε Κυπριακούς δρόμους. Βασικά μετά από αυτή τη φωτογραφία η σωστή λέξη είναι «σπανιο».

Πρόκειται για να αυτοκίνητου τύπου Pajero, το οποίο όπως βλέπετε και εσείς στην φωτογραφία, βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο και μεταφέρει… μια αγελάδα (!) παρακαλώ. 

Την φωτογραφία δημοσιεύει το CyStreets και εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι στα σχόλια δίνεται έμφαση στο κατά πόσο το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία. 

Προφανώς η καταγγελία θα αφορούσε το ζώο το οποίο μεταφέρεται με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Ωστόσο, αν ο οδηγός έλεγε ότι πρόκειται για κατοικίδιο, κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε! 

Κύπρος είσαι μοναδική…  

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το άλλο:

Μια Παφίτικη πατέντα που κάνει από την Πέμπτη βόλτες στο Facebook

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE