ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιζόπουλος: Η ΕΔΕΚ θα σταθεί αρωγός στην αναβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας

Σιζόπουλος: Η ΕΔΕΚ θα σταθεί αρωγός στην αναβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας

H ΕΔΕΚ στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας και τη στήριξη των αστυνομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δήλωσε ο Πρόεδρός της Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος με τον Πρόεδρο του κλάδου Αστυνομικού Σώματος «Ισότητα», Νίκο Λοϊζίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, ο Νίκος Λοϊζίδης, δήλωσε ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος γνωρίζει τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σώματα ασφαλείας, προσθέτοντας ότι «θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και θα μπορέσουμε να βρούμε αυτές τις λύσεις είτε μέσω της Βουλής είτε μέσω άλλων οδών για να μπορέσουμε να καταστήσουμε τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας, ειδικά της πρώτης γραμμής, ετοιμοπόλεμα για να κρατήσουν την εύρυθμη λειτουργία του κράτους».

Ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι η ΕΔΕΚ «έχει ως σταθερό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας και κυρίως το να δοθεί ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στα μέλη του αστυνομικού σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είτε για την καταπολέμηση του εγκλήματος είτε για την προστασία των πολιτών».

Το ζητούμενο, όπως είπε, είναι να δημιουργηθούν και οι συνθήκες της σωστής μεταρρύθμισης και αναβάθμισης των σωμάτων ασφαλείας αλλά να δημιουργηθούν και οι σωστές συνθήκες ώστε να υπάρξει μία αγαστή συνεργασία του πολίτη μαζί με το αστυνομικό σώμα.

«Αυτό που πρέπει όλοι να κατανοήσουμε είναι ότι τα σώματα ασφαλείας δεν είναι αντίπαλοι του πολίτη. Τα σώματα ασφαλείας και οι πολίτες πρέπει συναδελφωμένοι να προσπαθήσουμε να δώσουμε τη μάχη για τη νομιμότητα, τη νομιμοφροσύνη, την καταπολέμηση του εγκλήματος και την προστασία της κοινωνίας για όλους αυτούς τους κινδύνους που σήμερα ελλοχεύουν», δήλωσε, τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top