ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα είπαν τηλεφωνικά Αντρός Κυπριανού και Μεχμέτ Αλί Ταλάτ

Τα είπαν τηλεφωνικά Αντρός Κυπριανού και Μεχμέτ Αλί Ταλάτ

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με το Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, τον οποίο συγχάρηκε για την εκλογή του στην ηγεσία του τ/κ Τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο κ. Κυπριανού απέστειλε, επίσης, συγχαρητήρια επιστολή προς τον κ. Ταλάτ, στην οποία αναφέρει ότι “η Κύπρος βρίσκεται σε κρίσιμη περίοδο και ο λαός μας, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, προσδοκεί στην επανένωση του τόπου και στην ειρήνη. Μακάρι οι προσδοκίες του να επαληθευτούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων”.

Στην επιστολή του, ο κ. Κυπριανού σημειώνει ότι σε αυτή τη διαδικασία το ΑΚΕΛ και το ΤΡΚ ως “οι μεγάλες προοδευτικές και φιλειρηνικές δυνάμεις του τόπου” μπορούν να προσφέρουν πολλά.

"Ως ΑΚΕΛ είμαστε έτοιμοι να αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για λύση του Κυπριακού. Με το ΤΡΚ μας ενώνουν κοινά ιστορικά δεσμά για την ειρήνη στον τόπο μας. Είμαστε έτοιμοι να τα ανανεώσουμε και να τα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο σήμερα, ώστε να χτίσουμε μαζί την προοπτική του λαού μας", καταλήγει ο κ. Κυπριανού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top