ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έβαλε με τον Εκπρόσωπο της Αστυνομίας ο Φαίδωνος – «Λέει ανέκδοτα. Μα σοβαρομιλάς κύριε Ανδρέου;»

Τα έβαλε με τον Εκπρόσωπο της Αστυνομίας ο Φαίδωνος – «Λέει ανέκδοτα. Μα σοβαρομιλάς κύριε Ανδρέου;»

Ξέσπασε ο Δήμαρχος της Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, μέσα από την εκπομπή Alpha Καλημέρα, εναντίον του Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου σχετικά με τις καταγγελίες για υπόθεση εμπορίου ναρκωτικών και παράνομου τζόγου σε διαμερίσματα.

Όπως είχε αναφέρει ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, οι τοποθετήσεις του Δήμαρχου Πάφου δημόσια αφαιρεί από τις Αρχές το στοιχείο του αιφνιδιασμού, καθώς οι έμποροι ναρκωτικών θα λαμβάνουν μέτρα ακούγοντας τα όσα λέει ο Δήμαρχος.

Από πλευράς του ο κ. Φαίδωνος αντέδρασε λέγοντας: «Ο κύριος Ανδρέου άρχισε να λέει ανέκδοτα, λυπούμαι που αναγκάζομαι να μιλήσω με αυτό τον τρόπο αλλά καλώ τον κύριο Ανδρέου να σοβαρευτεί στις δηλώσεις του. Είχα καλή άποψη για τον κύριο Ανδρέου, άσχετα με αυτά που συμβαίνουν. Να βγει ο κύριος Ανδρέου και να αποδώσει σε εμένα ότι εγώ τους αφαιρώ το στοιχείο του αιφνιδιασμού; Μα σοβαρομιλάς κύριε Ανδρέου; Υποστατικά που στα οποία διεξάγεται ηλεκτρονικός τζόγος εδώ και 5-6 χρόνια, πάνε αστυνομικοί μέσα και κάθονται και κάνατε 50-100 φορές επιχειρήσεις σε αυτά τα υποστατικά και λίγο-πολύ χτυπάτε μπατσάκια στους ώμους με τους ιδιοκτήτες κάποιοι; Σοβαρομιλάς ότι επειδή είπα εγώ ότι υπάρχουν δέκα υποστατικά με ηλεκτρονικό τζόγο τους αφαίρεσα το στοιχείο του αιφνιδιασμού; Σοβαρομιλά ο κύριος Ανδρέου όταν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου που είπα έκαναν 5-6 φορές και το είπα, δεν ήρθα να τους ακυρώσω ούτε να τους μηδενίσω. Όταν τους είπα ότι σε αυτό το υποστατικό γίνεται εμπόριο ναρκωτικών, κατ’ ιδίαν πριν βγω δημόσια τα είπα πριν ενάμιση χρόνο και πριν οκτώ μήνες και τώρα απαντώ σε κάποιους που μας ακούνε επειδή κάποιοι μου κάνουν κριτική.»

«Ο κύριος Κατσουνωτός έκατσε σωστά και μεθοδικά και έκανε μια επιχείρηση με αποτελέσματα. Ο κύριος Ανδρέου είπε ότι εναντίον του συγκεκριμένου εκκρεμούν πέντε ποινικές υποθέσεις, άρα ποιον αιφνιδιασμό θα του έκαναν αφού κάθε δυο-τρείς πήγαιναν εκεί. Αλλά πήγαιναν για χάρη του να πάνε.» συνέχισε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top