Άτυπη συνάντηση ηγετών ΕΕ την Πέμπτη για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία

Άτυπη συνάντηση ηγετών ΕΕ την Πέμπτη για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία

Άτυπη συνάντηση με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας θα έχουν την Πέμπτη οι ηγέτες των κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αφρικανικής Ένωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ, Μπάρεντ Λέιτς, τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα έχουν άτυπη συνάντηση μιας ώρας στις 12:30 ώρα Βρυξελλών (13:30 ώρα Κύπρου) για να προχωρήσουν σε ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την Ουκρανία.
 
Η Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αφρικανικής Ένωσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:15 (τοπική ώρα, 15:15 ώρα Κύπρου) της Πέμπτης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE