Άτυπη συνάντηση ηγετών ΕΕ την Πέμπτη για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία

Άτυπη συνάντηση ηγετών ΕΕ την Πέμπτη για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία

Άτυπη συνάντηση με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας θα έχουν την Πέμπτη οι ηγέτες των κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αφρικανικής Ένωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ, Μπάρεντ Λέιτς, τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα έχουν άτυπη συνάντηση μιας ώρας στις 12:30 ώρα Βρυξελλών (13:30 ώρα Κύπρου) για να προχωρήσουν σε ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την Ουκρανία.
 
Η Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αφρικανικής Ένωσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:15 (τοπική ώρα, 15:15 ώρα Κύπρου) της Πέμπτης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE