ΔΙΕΘΝΗ

Βίντεο από Ουκρανία: Η συγκινητική επανένωση μιας μητέρας με τα παιδιά της με τη βοήθεια μιας άγνωστης γυναίκας

Βίντεο από Ουκρανία: Η συγκινητική επανένωση μιας μητέρας με τα παιδιά της με τη βοήθεια μιας άγνωστης γυναίκας

Mια γυναίκα από την Ουκρανία, η Nataliya Ableyeva, διέσχισε τα σύνορα για την Ουγγαρία μεταφέροντας μαζί της την πιο πολύτιμη περιουσία: δύο μικρά παιδιά, που δεν ήταν δικά της.

Ενώ περίμενε στα σύνορα, συνάντησε έναν 38χρονο άντρα, όπως διαβάζουμε σε νέο ρεπορτάζ από το Reuters, με τον γιο και την κόρη του. Οι συνοριοφύλακες δεν τον άφηναν να αφήσει τη χώρα, σύμφωνα με ένα νέο περιορισμό που απαγορεύει σε όλους τους άντρες 18-60 ετών να διασχίσουν τα σύνορα, ώστε να μπορούν να πολεμήσουν για τη χώρα τους, αν χρειαστεί. Έτσι, εκείνος ο άντρας απεύθυνε μια παράξενη έκκληση προς τη Nataliya: «Μου εμπιστεύτηκε τα δύο παιδιά του, και τα διαβατήριά τους, για να περάσουμε μαζί» αφηγήθηκε η 58χρονη Ableyeva στο Reuters, με τα χέρια του αγοριού, το οποίο δεν γνώριζε παρά μόνο λίγες ώρες, τυλιγμένα γύρω από το λαιμό της.

Η μητέρα των παιδιών ερχόταν να τα συναντήσει από την Ιταλία. Έτσι, ο πατέρας τους έδωσε στην Ableyeva το κινητό της για να επικοινωνήσουν μόλις διασχίσουν τα σύνορα.

Και η ίδια η Ableyeva είναι μητέρα, αλλά δύο ενήλικων παιδιών: Ο ένας στην αστυνομία, η άλλη νοσηλεύτρια, δεν έχουν το δικαίωμα να εγκαταλείψουν την Ουκρανία. Έτσι, η ίδια «υιοθέτησε» για λίγο τα παιδιά μιας άγνωστης γυναίκας.

Στην Ουγγαρία πλέον, ενώ περίμεναν καθισμένοι σε μια σκηνή που είχε στηθεί για την υποδοχή των προσφύγων, έφτασε η 33χρονη Anna Semyuk και αγκάλιασε σφιχτά τον γιο και, αμέσως μετά, την κόρη της. Την πιο δυνατή αγκαλιά του κόσμου, της επανασύνδεσης μιας μητέρας με τα παιδιά της, έχει καταγράψει το παρακάτω βίντεο:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Good News Movement (@goodnews_movement)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top