ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διέρρηξαν συνεργείο αυτοκινήτων και μετά έκαψαν όχημα

Διέρρηξαν συνεργείο αυτοκινήτων και μετά έκαψαν όχημα

Φωτιά τέθηκε κακόβουλα σε όχημα που βρισκόταν για επιδιόρθωση έξω από συνεργείο αυτοκινήτων στην Παρεκκλησιά, το οποίο νωρίτερα οι δράστες διέρρηξαν και απέσπασαν από αυτό ηλεκτρονικές συσκευές.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα και για την κατάσβεση της κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Μονής.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το όχημα βρισκόταν για επιδιόρθωση στο συνεργείο τους τελευταίους δυο σχεδόν μήνες, εν αναμονή άφιξης εξαρτημάτων από το εξωτερικό.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι η πλαϊνή πόρτα του συνεργείου είχε παραβιαστεί και είχαν κλαπεί από αυτό δυο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συνολικής αξίας 950 ευρώ και ένα ηλεκτρονικό διαγωνιστικό αυτοκινήτων, αξίας 4.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εντοπίστηκε, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τη σκηνή, πλαστική μπουκάλα νερού η οποία περιείχε μικρή ποσότητα εύφλεκτης ύλης.

Όλα τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της μέρας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top