LIFESTYLE

«Δεν είμαστε οχτροί, είμαστε αδέρφια» Πληγωμένη η Βανδή με την «κόντρα» Κύπρου-Ελλάδας στο Τhe Voice

«Δεν είμαστε οχτροί, είμαστε αδέρφια» Πληγωμένη η Βανδή με την «κόντρα» Κύπρου-Ελλάδας στο Τhe Voice

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για κόντρα Κύπρου και Ελλάδας στο φετινό και όχι μόνο «Τhe Voice» κάτι το οποίο φαίνεται να ξεκίνησε και να καλλιέργησε εντέχνως ο ίδιος ο παρουσιαστής του Show Γιώργος Λιάγκας.

Μεθοδευμένα και υποχθόνια προσπάθησαν ορισμένοι να μειώσουν το ταλέντο των Κύπριων διαγωνιζομένων, με ατάκες του τύπου «ψηφίζει μόνο η Κύπρος» ή «Έ όχι πάλι η Κύπρια» φράσεις που ακούστηκαν στον αέρα και ξένισαν όχι μόνο τους Κύπριους αλλά και Ελλαδίτες.

Μέσα σε ένα κλίμα αρνητικό που δημιούργησαν οι συγκεκριμένοι κύκλοι, κατάφεραν για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, να διχάσουν το κοινό που πιστά παρακολουθούσε κάθε Κυριακή τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι (ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε) να φωνάζουν για προνομιακή μεταχείριση που έτυχαν «αντίπαλοι τους» από ΜΜΕ αλλά και τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα και το κανάλι στο οποίο εργοδοτείται.

Πληγωμένη μέσα από όλο αυτό τον φαύλο κύκλο εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή, που χθες βράδυ είπε στον αέρα το παράπονο της, που πέρασε όμως στο ντούκου, ενώ έστειλε και το μήνυμα ότι Κύπρος και Ελλάδα δεν είναι εχθροί αλλά αδέλφια.

Η Κύπρος έδειξε μεγάλη δύναμη πέρυσι, τεράστια δύναμη και φέτος ο πόντος όλος ενώθηκε και ψήφισε τον παίχτη του δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος με την Δέσποινα Βανδή να βρίσκει την ευκαιρία και να προσθέτει: «Δεν είναι καθόλου ωραίο, σημασία έχει να κερδίσει ο καλύτερος, τα παιδιά είναι αξιόλογα όλα» και συμπλήρωσε: «Αυτό το Ελλάδα-Κύπρος δεν είναι καθόλου ωραίο, είμαστε αδέλφια δεν είμαστε οχτροί, τι είναι αυτό το πράγμα που διαβάζω…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top