Κατερίνα Καινούργιου: Καλεσμένος την αποκάλεσε «κυρία Μαλέσκου» - Δείτε την αντίδραση της

Κατερίνα Καινούργιου: Καλεσμένος την αποκάλεσε «κυρία Μαλέσκου» - Δείτε την αντίδραση της

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας σχολίασαν στη "Super Κατερίνα”. Καλεσμένος μέσω skype βρέθηκε ο συνδικαλιστής των αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας, όμως ο ίδιος μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: "Τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την εξέταση ιατροδικαστής, δεν της βρήκε ούτε μπιμπίκι πάνω στο σώμα της, έκλεισε. Άρα, λοιπόν, αυτά εμείς τα περιμέναμε κα Μαλέσκου"

Τότε, η παρουσιάστρια είπε: "Η Κατερίνα η Καινούργιου είμαι. Δεν έχω θέμα, το καταλαβαίνω, δεν πειράζει. Βγαίνετε και παντού", με τον κ. Μπαλάσκα να προσθέτει: "Είστε φίλες από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE