Ένοχοι οι δύο Κύπριοι για τον βιασμό ανήλικης στην Αγία Νάπα - Είχαν μεταβεί από τη Λευκωσία

Ένοχοι οι δύο Κύπριοι για τον βιασμό ανήλικης στην Αγία Νάπα - Είχαν μεταβεί από τη Λευκωσία

Την απόφαση για την υπόθεση βιασμού ανήλικης στην Αγία Νάπα το καλοκαίρι του 2020 ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου το Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας–Αμμοχώστου έκρινε σήμερα ένοχους, μετά από ακροαματική διαδικασία, δύο νεαρούς Ελληνοκύπριους από τη Λευκωσία στην κατηγορία του βιασμού. Το αδίκημα διαπράχθηκε και καταγγέλθηκε το καλοκαίρι του 2020 στην Αγία Νάπα.

Η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο ήταν 17 χρόνων. Η κοπέλα κατέθεσε στη δίκη ως η βασική μάρτυρας κατηγορίας και κρίθηκε αξιόπιστη από το δικαστήριο σε σχέση με τα όσα ανέφερε.

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι ηλικίας 20 χρόνων και ήταν γνωστοί με την παραπονούμενη. Μετά την καταδικαστική απόφαση του Κακουργιοδικείου, οι δύο 20χρονοι διατάχθηκε όπως παραμείνουν υπό κράτηση, ενώ η υπόθεση ορίστηκε στις 13 Απριλίου για τελικές αγορεύσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE