ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Κύπρο

Πως θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Κύπρο

Τον συντονισμό και τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Κύπρο υποστηρίζει και συντονίζει το Σώμα Εθελοντών SupportCY της Τράπεζας Κύπρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σώματος, το Άγιο Φως αναμένεται να φτάσει στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου με ιδιωτική πτήση από τα Ιεροσόλυμα, με την ευθύνη για τη μεταφορά και μετάδοσή του να έχει ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Κύπρο, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος. Το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στην Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου στη Λευκωσία και από εκεί θα διανεμηθεί σε όλη την Κύπρο.

Όπως αναφέρεται, το SupportCY μαζί με τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου (United Bikers), το ΕΤΕΑ και το Avgorou Bikers Club θα μεταφέρει το Άγιο Φως σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως η Εξαρχία του Παναγίου Τάφου και η οργανωμένη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Star Club Cyprus Chapter 1999, σε συνεργασία με τη Vespa Lambretta Club of Cyprus, τους Lemesos Harley Riders και άλλες οργανώσεις θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε αρκετά σημεία σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Τέλος, αναφέρεται πως οι διαδρομές και τα σημεία παράδοσης του Αγίου Φωτός θα ανακοινώνονται στη σελίδα του SupportCY στο Facebook, ενώ για τις ακριβείς ώρες άφιξης στις κοινότητες, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί από τις κατά τόπους εκκλησίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top