Μείωση μεταβιβαστικών τελών κατά 50% προωθεί η Κυβέρνηση

Μείωση μεταβιβαστικών τελών κατά 50% προωθεί η Κυβέρνηση

Τη ρύθμιση για μείωση των μεταβιβαστικών τελών ακινήτων κατά 50%, η οποία είχε στο παρελθόν εξαγγελθεί από τον Υπουργό Εσωτερικών χωρίς ωστόσο να προωθηθεί λόγω ενστάσεων της Τρόικας, πρόκειται να προωθήσει η Κυβέρνηση στο πλαίσιο της νομοσχεδίου για την ενιαία φορολογία ακινήτων.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος από τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος ανέφερε πως κρίθηκε ότι το νομοσχέδιο για την ενιαία φορολογία είναι καλύτερο να κατατεθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρία, την ερχόμενη εβδομάδα, υποδεικνύοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες.

«Και αυτό το νομοσχέδιο αλλά και το θέμα που αφορά τη μείωση των μεταβιβαστικών τελών κατά 50% - μια εξαγγελία που είχε κάμει ο Υπουργός Εσωτερικών αλλά η Τρόικα είχε αντίθετη άποψη – βαίνουν προς υλοποίηση και με τη σύμφωνη γνώμη της Τρόικας»  συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE