ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατάπιε την «πραμάτεια» για να την περάσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας - Στο νοσοκομείο για καθαρισμό στομάχου

Κατάπιε την «πραμάτεια» για να την περάσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας - Στο νοσοκομείο για καθαρισμό στομάχου

Νέα απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών μέσω Αεροδρομίου Λάρνακας , κατάφεραν να αποτρέψουν οι Αρχές.

Στη σύλληψη νεαρού προσώπου, ηλικίας 19 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

Ο 19χρονος προσπάθησε να περάσει ποσότητα κοκαϊνης μέσω κατάποσης στο στομάχι του.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών που εισάγονται στη Δημοκρατία, ελέγχθηκε χθες βράδυ 19χρονος, ο οποίος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Ο νεαρός έγινε αντιληπτός απο τις αρμόδιες υπηρεσίες του Αεροδρομίου, όπου με τη γραπτή συγκατάθεσή του, ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις (ακτινογραφία) και διαπιστώθηκε, ότι εντός του σώματός του, υπήρχαν ξένα αντικείμενα.

Αμέσως προχώρησαν σε διαδικασία για καθαρισμο στομάχου.

Μέχρι αυτη τη στιγμή έχουν αποβληθεί αρκετά σκευάσματα κοκαΐνης από τον οργανισμό του. Ενώ στη συνέχεια αναμένετα να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ο νεαρός αλλοδαπός τελεί υπο φρούρηση στο Νοσοκομείο. Ταυτόχρονα γίνονται έρευνες για εντοπισμό των εν δυνάμει παραληπτών της ποσότητας ναρκωτικών στην Κύπρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση μετά και το περιστατικό με 34χρονο ο οποίος προσπάθησε να εισάγει κοκαΐνη μέσω αεροδρομίου σε συσκευασίες με μαχαιροπίρουνα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top