«Κομμένος από το ΡΙΚ» – Ζητά εξηγήσεις το επιτελείο Κολοκασίδη – Θέλουν συνάντηση με Πρόεδρο και διεύθυνση Ιδρύματος

«Κομμένος από το ΡΙΚ» – Ζητά εξηγήσεις το επιτελείο Κολοκασίδη – Θέλουν συνάντηση με Πρόεδρο και διεύθυνση Ιδρύματος

Το επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Κολoκασίδη κάλεσε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΡΙΚ Μιχάλη Μιχαήλ, να εξηγήσει στους Κύπριους πολίτες "γιατί ο κ. Κολοκασίδης είναι κομμένος από όλες τις ενημερωτικές εκπομπές του ΡΙΚ και γιατί δεν μεταδίδεται (ούτε τηλεοπτικά, ούτε ραδιοφωνικά) καμιά δήλωση του για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας".

Σε δελτίο Τύπο που εξέδωσε την Πέμπτη, με αφορμή διαβεβαίωση από τον κ. Μιχαήλ με αφορμή το συμβάν με τον βουλευτή Κωστή Ευσταθίου, ότι «το ΡΙΚ δεν δέχεται παρέμβαση από κανένα τρίτο» και ότι οι δημοσιογράφοι του ημικρατικού καναλιού έχουν την απόλυτη ελευθερία να κάνουν τη δουλειά τους «χωρίς παρεμβάσεις» από οποιοδήποτε τρίτο, το επιτελείο προσθέτει πως προκειμένου να ξεκαθαρίσουν αυτά τα θέματα, ζητά συνάντηση με τον Πρόεδρο και τη διεύθυνση του ΡΙΚ το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE