«Ημέρα μνήμης και τιμής» – Η Αστυνομία Κύπρου αφιερώνει τη μέρα στους ένστολους που θυσίασαν τη ζωή τους

«Ημέρα μνήμης και τιμής» – Η Αστυνομία Κύπρου αφιερώνει τη μέρα στους ένστολους που θυσίασαν τη ζωή τους

Επίσημη τελετή για τη γιορτή της προστάτιδας της Αστυνομίας, Αγίας Ειρήνης, πραγματοποίησε η Αστυνομία Κύπρου την Πέμπτη 5 Μαΐου, 2022 το απόγευμα στο προαύλιο του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο καθήκον, μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και παράκληση υπέρ των εν υπηρεσία και αγνοουμένων μελών.

«Η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής, αλλά παράλληλα μέρα μνήμης και τιμής. Είναι μέρα αφιερωμένη στους συναδέλφους μας που θυσίασαν τη ζωή τους για τη Δημοκρατία και την ελευθερία του τόπου μας. Σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, επιτελώντας την ύψιστη αποστολή τους να προστατεύσουν του πολίτες και να συμβάλουν στη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας και δημόσιας τάξης», έγραψε η Αστυνομία Κύπρου στη σελίδα της στο facebook.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE