ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημέρωση Υφυπουργού Ναυτιλίας για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας στην Αθήνα

Ενημέρωση Υφυπουργού Ναυτιλίας για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας στην Αθήνα

Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας, έκανε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω Βασίλης Δημητριάδης σε διάσκεψη Τύπου που διοργανώθηκε από το ναυτιλιακό γραφείο της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα στις 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Yφυπουργείου, ο κ. Δημητριάδης, αναφερόμενος στο εγχείρημα αυτό σημείωσε ότι η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, υλοποιεί μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την ηπειρωτική Ευρώπη.

Την ίδια ημέρα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας συμμετείχε στην παρουσίαση της νέας τουριστικής ταυτότητας της Κύπρου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Υφυπουργείο Τουρισμού, όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Υφυπουργός με την ομάδα του πραγματοποίησε συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα, ενώ στις 6 Μαΐου συμμετείχε σε πάνελ με θέμα ‘Ο δρόμος για την Απανθρακοποίηση και την Ανάπτυξη στη Ναυτιλία’, στα πλαίσια Επιχειρηματικού Συνεδρίου Κύπρου και Ελλάδας, με στόχο την προώθηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

Τέλος, ο κ. Δημητριάδης στις 8 Μαΐου απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας ‘Maritime Economies’, κατά τη διάρκεια της οποίας του απονεμήθηκε βραβείο για την προσφορά του στην Κυπριακή ναυτιλία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top