ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έσπαγε παράθυρα οχημάτων και έκλεβε ό,τι έβρισκε - Αναστάτωσε χωριό 32χρονος

Έσπαγε παράθυρα οχημάτων και έκλεβε ό,τι έβρισκε - Αναστάτωσε χωριό 32χρονος

Ανδρας ηλικίας 32 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις πρόκλησης κακόβουλων ζημιών και κλοπών από οχήματα στην περιοχή της Ορόκλινης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «την Κυριακή 8 Μαΐου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι άγνωστος έσπασε το παράθυρο αυτοκινήτου και έκλεψε από μέσα διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των χιλίων ευρώ. Την ίδια μέρα καταγγέλθηκε ότι άγνωστος έσπασε το παράθυρο άλλου αυτοκινήτου και έκλεψε από μέσα διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 500 ευρώ».

Πρόσθεσε ότι «οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στη περιοχή. Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ηλικίας 32 ετών, ήταν άτομο που απασχόλησε ξανά τις αρχές και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα σύλληψης».

Ανέφερε ακόμα ότι «σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου οι κινήσεις συγκεκριμένου ατόμου έξω από οικία στην Ορόκλινη, θεωρήθηκαν ύποπτες από πολίτη ο οποίος και ενημέρωσε την Αστυνομία. Με τη σειρά τους οι αστυνομικοί ενημέρωσαν μέλη του ΟΠΕ που ασχολούνται με την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στην Πύλα και λίγο αργότερα ανέκοψαν για έλεγχο ποδήλατο το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν σε τσάντα πλάτης, διαρρηκτικά εργαλεία».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το άτομο που καταζητείτο για τις κλοπές που έγιναν στα δύο αυτοκίνητα στην περιοχή της Ορόκλινης στις 8 Μάϊου. Ο 32χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και εξετάζεται κατά πόσον εμπλέκεται και σε διάρρηξη κατοικίας και που έγινε στην ίδια περιοχή».

Ο άνδρας «φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και παρέδωσε στην Αστυνομία μέρος των κλοπιμαίων, ενώ αύριο θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top