Γ. Εισαγγελέας: Άρχισε η ανάκριση Βγενόπουλου – Μπουλούτα - Ζήτησαν χρόνο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου

Γ. Εισαγγελέας: Άρχισε η ανάκριση Βγενόπουλου – Μπουλούτα - Ζήτησαν χρόνο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες ότι άρχισε η ανάκριση των Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα, αλλά λόγω του ογκώδους υλικού τους δόθηκε χρόνος ως τις αρχές Σεπτεμβρίου για να προβούν στην απολογία τους, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Ο κ. Κληρίδης απάντησε θετικά σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, κληθείς να επιβεβαιώσει πληροφορίες ότι άρχισε την Πέμπτη η ανάκριση Βγενόπουλου, Μπουλούτα και άλλων εμπλεκόμενων προσώπων, αναφορικά με τα διερευνώμενα στην Κύπρο αδικήματα που αφορούν πράξεις και παραλείψεις αξιωματούχων της πρώην Λαϊκής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στους ανακρινόμενους διατέθηκε όλο το υλικό εγγράφων και στοιχείων που αφορούν τα υπό διερεύνηση θέματα, όπως αυτό ετοιμάστηκε και απεστάλη από την ανακριτική ομάδα της κυπριακής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία.

Ο Γενικός Εισαγγελέας επιβεβαίωσε παράλληλα ότι οι ανακρινόμενοι ζήτησαν χρόνο για να τα μελετήσουν και να τοποθετηθούν, προβαίνοντας στην απολογία τους και ενόψει του ογκώδους υλικού και των ζητημάτων που εγείρονται, και τους παρασχέθηκε χρόνος μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE