ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Τέλος στα δωρεάν rapid test - Σταματούν τους ελέγχους οι κινητές μονάδες του Υπ. Υγείας - Πότε τίθεται σε εφαρμογή

Τέλος στα δωρεάν rapid test - Σταματούν τους ελέγχους οι κινητές μονάδες του Υπ. Υγείας - Πότε τίθεται σε εφαρμογή

Η αναστολή τους safepass σε όλους τους χώρους φέρνει και το τέλος στα δωρεάν rapid test που διενεργούν οι κινητές μονάδες του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή από το Υπουργείο Υγείας που μίλησε στο ThemaOnline, δωρεάν εξέταση θα δικαιούνται οι επαφές κρουσμάτων και όσοι παρουσιάζουν συμπτώματα μετά από επικοινωνία με τον προσωπικό τους ιατρό.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Μαΐου που τίθεται σε εφαρμογή η αναστολή του safepass, θα διενεργείται δωρεάν δειγματοληπτικός έλεγχος τα σαββατοκύριακα σε χώρους όπου συχνάζει αρκετός κόσμος χωρίς να υπάρχει η οποιαδήποτε ανακοίνωση προηγουμένως.

Αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας εντός της ημέρας με όλες τις πληροφορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top