Έγκυος πήγε σε συναυλία των Metallica και γέννησε την ώρα που έπαιζαν το «Enter Sandman»

Έγκυος πήγε σε συναυλία των Metallica και γέννησε την ώρα που έπαιζαν το «Enter Sandman»

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της συναυλίας των Metallica στη Βραζιλία το περασμένο Σάββατο (7/5). Ανάμεσα στο πλήθος βρισκόταν και μια ετοιμόγεννη γυναίκα, η οποία αποφάσισε να κάνει μια από τις τελευταίες εξόδους της πριν τον ερχομό του παιδιού της.

Η Joice M Figueiró βρισκόταν στην 39η εβδομάδας της εγκυμοσύνης και πίστευε ότι είχε μπροστά της λίγες ημέρες ακόμα για να γεννήσει, όμως το μωρό είχε άλλα σχέδια. Οι γιατροί που βρίσκονταν στο χώρο επιχείρησαν να την μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν θα προλάβαιναν την κράτησαν εκεί και το αγοράκι γεννήθηκε την ώρα που το θρυλικό συγκρότημα έπαιζε το «Enter Sandman».

«Σε κάθε συναυλία που πηγαίνω πάντα κάτι συμβαίνει, αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου», έγραψε στο Instagram η μητέρα και ενημέρωσε ότι το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το εισιτήριο για τη συναυλία των Metallica το είχε αγοράσει τρία χρόνια πριν, αλλά τότε είχε ακυρωθεί, καθώς ο James Hetflield είχε μπει στην αποτοξίνωση.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE