Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Μολδαβίας - Στο τραπέζι η κατάσταση στην Ουκρανία και το Κυπριακό

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Μολδαβίας - Στο τραπέζι η κατάσταση στην Ουκρανία και το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε σήμερα το πρωί, στο περιθώριο του Κογκρέσου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με την Πρόεδρο της Μολδαβίας κα Maia Sandu.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η κατάσταση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις στη Μολδαβία, το Κυπριακό και οι σχέσεις Μολδαβίας-ΕΕ, ειδικότερα σε σχέση με το αίτημα που έχει υποβάλει το Κισινάου για απόδοση καθεστώτος υποψήφιας προς ένταξη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE