Με συνοδεία Αστυνομίας έγκυος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Με συνοδεία Αστυνομίας έγκυος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια χθες το απόγευμα σε ζεύγος, για να μεταβεί το συντομότερο σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, μέλη του Τμήματος Τροχαίας ενώ βρίσκονταν στατικό καθήκον στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Κοτσιάτη, τους προσέγγισε όχημα στο οποίο επέβαινε το ζεύγος.

Ο οδηγός του οχήματος, ανέφερε στους αστυνομικούς πως η σύζυγος του ήταν έγκυος σε δίδυμα και ζήτησε τη βοήθεια τους για να μεταφερθεί το συντομότερο στο Νοσοκομείο, λόγω απρόσμενου πρόωρου τοκετού.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Νοσοκομείο και η γυναίκα οδηγήθηκε έγκαιρα στο μαιευτήριο, όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο τοκετός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE