Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε αυτοκινητόδρομους σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε αυτοκινητόδρομους σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εργασιών

Λόγω εργασιών που διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Παρεκκλησιάς. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα του δρόμο.

Στην περιοχή επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επίσης λόγω εργασιών είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα και στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Αβδελλερό προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στην επαρχία Λάρνακας. Η τροχαία κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη και καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Οι οδηγοί που κινούνται και στις δύο περιοχές καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE