ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Yπεξ»: Η ε/κ πλευρά δεν έχει δικαίωμα να μιλά εκ μέρους των Τ/κ

«Yπεξ»: Η ε/κ πλευρά δεν έχει δικαίωμα να μιλά εκ μέρους των Τ/κ

Η ε/κ πλευρά, παρ’ ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλά εκ μέρους του τ/κ «λαού», σχολιάζει ακόμα και τις σχέσεις του ψευδοκράτους με την Τουρκία, αναφέρει ανακοίνωση του «υπουργείου εξωτερικών» που θεωρεί ότι η ανακοίνωση-αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας στα όσα είπε το τουρκικό ΥΠΕΞ και το «υπεξ» στα κατεχόμενα για την άσκηση «Αγαπήνωρ», περιέχει «εκφράσεις που ξεπερνούν τα όρια».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στην ανακοίνωση του «υπεξ» προστίθεται ότι η ε/κ πλευρά έχει μια «παλιομοδίτικη νοοτροπία» και δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι αδιάρρηκτες σχέσεις Τουρκίας – ψευδοκράτους δεν πρόκειται να χαλάσουν.

Η ανειλικρίνεια της ε/κ πλευράς, αναφέρει, φαίνεται από το ότι έχει εγκαταστήσει βαρύ οπλισμό κατά μήκος των «συνόρων» - όπως αποκαλεί την πράσινη γραμμή – βάζει τους παπάδες να κάνουν βολές, πραγματοποιεί με αρκετές χώρες στρατιωτικές ασκήσεις, κάνει διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες και προβαίνει σε μονομερείς ενέργειες στην ανατολική Μεσόγειο παραβιάζοντας τα δικαιώματα των Τ/κ.

«Η ανειλικρίνεια της ε/κ πλευράς ελέγχθηκε στο δημοψήφισμα του 2004. Ο μόνος στόχος της ε/κ πλευράς που απέρριψε όλες τις προτάσεις συμφωνίας, είναι να παραμείνει όμηρος ο τ/κ λαός κάτω από εμπάργκο».

Η στάση της ε/κ πλευράς που αγνοεί τις απόψεις, ακόμη και την ύπαρξη του τ/κ «λαού», και η εσφαλμένη αντίληψη ότι η Τουρκία είναι ο μόνος συνομιλητής της στο Κυπριακό είναι μάταιη, προστίθεται.

Δεν θα αλλάξει, καταλήγει η ανακοίνωση του «υπεξ», η πραγματικότητα της ύπαρξης της «τδβκ» - όπως αποκαλείται το ψευδοκράτος – που είναι κυρίαρχο στα εδάφη του και αντιπροσωπεύει τον τ/κ «λαό», ο οποίος είναι ο κοινός ιδιοκτήτης του νησιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top