ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ για εξαγγελία Μαυρογιάννη: «Καιρός είναι..» - «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεκινήσουμε από σήμερα τις δημόσιες συζητήσεις»

Αβέρωφ για εξαγγελία Μαυρογιάννη: «Καιρός είναι..» - «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεκινήσουμε από σήμερα τις δημόσιες συζητήσεις»

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων απάντησε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, για τις τουρκικές προκλήσεις και τις προεδρικές εκλογές.

Ερωτηθείς για το ότι η Τουρκία και ο Ερντογάν κλιμακώνει τη λεκτική ρητορική κατά της Ελλάδας και πως βλέπει ο ίδιος την κατάσταση να διαμορφώνεται, ο κ. Νεοφύτου τόνισε τα εξής:

«Είναι δυστύχημα αυτές οι απαράδεκτες προκλήσεις του Ερντογάν και η δική μου εκτίμηση, δεν θα περιοριστούν στην Ελλάδα. Απεύχομαι αν βρει και θα βρει είμαι σίγουρος αντιστάσεις από την Ελλάδα, να μην χρησιμοποιήσει την Κύπρο. Χρειάζεται σύνεση και σωφροσύνη. Καιροί χαλεποί και για τα εθνικά ζητήματα καιροί χαλεποί και για την οικονομία».

Σε ερώτηση για την εξαγγελία Μαυρογιάννη και αν ισχύει ακόμα η πρόταση για debate, ο κ. Νεοφύτου τόνισε ότι:

«Καιρός είναι. Απευθύνω με την ευκαιρία δημόσια πρόσκληση στον κ. Μαυρογιάννη, στον κ. Χριστοδουλίδη και απαντώ και στον κ. Κολοκασίδη και στον κ. Ηλιάδη. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεκινήσουμε από σήμερα τις δημόσιες συζητήσεις, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά να βρούμε ένα τρόπο να μη πηγαίνουμε 10 υποψήφιοι κάθε φορά και αντί να ενημερώνουμε τους πολίτες να τους συγχύζουμε.

Να μπούμε ανά τριάδες και εναλλάξ και να αρχίσουμε τα debate, να μάθει ο κόσμος για τις προτάσεις μας. Δεν μπορούμε να βγάλουμε την προεκλογική κρυβόμενοι και να κάνουμε προεδρικές εκλογές σαν να κάνουμε προεδρικές Instagram και απολιτίκ».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΔΗΣΥ: Επίσημα στη μάχη για τις ευρωεκλογές - «Πρέπει να στείλουμε στην Ευρώπη τους καλύτερους εκπροσώπους»

ΔΗΣΥ: Επίσημα στη μάχη για τις ευρωεκλογές - «Πρέπει να στείλουμε στην Ευρώπη τους καλύτερους εκπροσώπους»

Στη σημερινή ειδική Σύνοδο του Ανωτάτου Συμβουλίου, επικυρώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top