Είχε στο όχημά του αδικαιολόγητα καπνικά προϊόντα - Κατακρατήθηκαν τα αυτοκίνητα 51χρονου

Είχε στο όχημά του αδικαιολόγητα καπνικά προϊόντα - Κατακρατήθηκαν τα αυτοκίνητα 51χρονου

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 51 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν 20 συσκευασίες των 25 γραμμαρίων καπνού, για τις οποίες δεν είχε καταβληθεί ο σχετικός δασμός.

Κατόπιν γραπτής συγκατάθεσής του, πραγματοποιήθηκε έρευνα τόσο στην οικία του όσο και σε δεύτερο αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στο δεύτερο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν 21 κούτες και πέντε πακέτα τσιγάρων, καθώς επίσης και άλλες 23 συσκευασίες καπνού των 25 γραμμαρίων.

Ο 51χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου Λεμεσού.

Η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με το ποσό των 2,580 ευρώ, για την κατοχή των καπνικών προϊόντων και άλλα 1,120 για την κατάσχεση των οχημάτων.

Το πρώτο μέρος του διακανονισμού ο 51χρονος το εκπλήρωσε, όχι όμως το δεύτερο και τα αυτοκίνητά του κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείου μέχρι εξοφλήσεως του προστίμου.

Την Υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τελωνείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 9:30 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ χωρίς την παρουσία του ΟΗΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν, προχώρησε στη σύγκληση σύσκεψης του συμβουλίου πολιτικών κομμάτων των κατεχομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE