ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Δημητρίου: «Μετά την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ, φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις»

Δημήτρης Δημητρίου: «Μετά την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ, φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις»

Σκληρή απάντηση στην απόφαση του ΔΗΚΟ να υποστηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές του 2023, έδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Συγκεκριμένα, σε σημερινή (27/6) δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου αναφερόμενος στο θέμα σχολίασε τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου λέγοντας πως, «ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε κατά λέξη: «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στο ΔΗΣΥ». Μας είπε επίσης πως πρότεινε εδώ και μήνες, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο ΑΚΕΛ. Έτσι, μας αποκάλυψε το κοινό τους σχέδιο για την επόμενη διακυβέρνηση. Ήδη έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας»».

Ταυτόχρονα, στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Δημητρίου δεν παρέλειψε να αναφέρει πως, «από τη μία ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τον Πρόεδρό του. Με την εμπειρία, την ασφάλεια και την προοπτική που παρέχει. Και με δίπλα του ισχυρούς συμμάχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Από την άλλη η αντιπολίτευση: Το ΔΗΚΟ και ο κύκλος του Προέδρου του, πίσω από τον δήθεν ανεξάρτητο κύριο Χριστοδουλίδη. Και το ΑΚΕΛ πίσω από τον κύριο Μαυρογιάννη».

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ:
Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ και φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε κατά λέξη: «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στο ΔΗΣΥ».

Μας είπε επίσης πως πρότεινε εδώ και μήνες, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο ΑΚΕΛ. Έτσι, μας αποκάλυψε το κοινό τους σχέδιο για την επόμενη διακυβέρνηση.

Ήδη έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας».

Είναι καλό που οι πολίτες γνωρίζουν, καθαρά πλέον, τις επιλογές τους:

Από τη μία ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τον Πρόεδρό του. Με την εμπειρία, την ασφάλεια και την προοπτική που παρέχει. Και με δίπλα του ισχυρούς συμμάχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Από την άλλη η αντιπολίτευση: Το ΔΗΚΟ και ο κύκλος του Προέδρου του, πίσω από τον δήθεν ανεξάρτητο κύριο Χριστοδουλίδη. Και το ΑΚΕΛ πίσω από τον κύριο Μαυρογιάννη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top