LIFESTYLE

«Top Gun: Maverick»: Ο Τομ Κρουζ τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Ξεπέρασαν το 1 δισ. οι εισπράξεις

«Top Gun: Maverick»: Ο Τομ Κρουζ τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Ξεπέρασαν το 1 δισ. οι εισπράξεις

Ο Τομ Κρουζ μπορεί να σβήσει τις μηχανές και να… αράξει, καθώς η ταινία «Top Gun: Maverick» έγινε και επίσημα η πιο επιτυχημένη της καριέρας του.

Ο Xολιγουντιανός σταρ επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη τον Μάιο με την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Top Gun, η οποία ήρθε 36 χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

Η επιτυχία της ταινίας ήταν δεδομένη και οι κριτικές ήταν κάτι παραπάνω από διθυραμβικές κριτικές.

Μετά από ένα ακόμη δυνατό Σαββατοκύριακο στο box office, η ταινία «τσέπωσε» ακόμα 30,5 εκατομμύρια δολάρια στις συνολικές πωλήσεις του, ένα κατόρθωμα σχεδόν ανήκουστο για μια ταινία στην πέμπτη εβδομάδα προβολής της.

Αυτή τη στιγμή κονταροχτυπιέται με την ταινία «Elvis», τη βιογραφική ταινία για τον αείμνηστο θρύλο της ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ με πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς και Όστιν Μπάτλερ. Η ταινία του Κρουζ τα έχει καταφέρνει αρκετά καλά, δεδομένου του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με το Variety, το Maverick έχει πλέον συγκεντρώσει 531 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και τον Καναδά και έχει γίνει επίσης η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα της χρονιάς παγκοσμίως.

Έσοδα που... ζαλίζουν

Τα συνολικά έσοδα της ταινίας έχουν ξεπεράσει το 1 δισ. δολάρια. Η μόνη ταινία που έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο είναι το «Spider-Man: No Way Home» το 2021.

Μιλώντας για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η ταινία, ο επικεφαλής της εγχώριας διανομής της Paramount Κρις Άρονσον είπε σε δήλωσή του: «Είμαι ικανοποιημένος που πήραμε αυτή την απόφαση να παραμείνουμε. Αυτή η ταινία θα έχει τεράστια επιτυχία. Θα προσελκύσει ανθρώπους στις αίθουσες που δεν έχουν πάει εδώ και πολύ καιρό».

Ο Άρονσον αναφερόταν στο γεγονός ότι η πρεμιέρα της ταινίας ήταν να γίνει τον Ιούνιο του 2020 αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας.

Η πιο επιτυχημένη ταινία του Τομ Κρουζ ήταν το 2018 με το Mission. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ταινίες είναι αισθητά μεγάλη.

Οι φαν θέλουν γρήγορα το σίκουελ

Οι φαν της ταινίας ελπίζουν τώρα για ένα σίκουελ του Maverick -συνέχεια του sequel- αλλά ουδείς έχει απαντήσει σε κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο «Metro.co.uk» στην πρεμιέρα του Λονδίνου, ο Τομ Κρουζ απέφυγε να απαντήσει: «Νομίζω ότι απόψε θα απολαύσω αυτό το βράδυ, εδώ. Έχουν περάσει 36 χρόνια από την προηγούμενη ταινία και όλοι έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά. Είναι μια τόσο υπέροχη βραδιά».

«Το να ανοίγουν επιτέλους οι κινηματογραφικές αίθουσες και να βλέπεις τον κόσμο, να το απολαμβάνει, και δεν ξέρω... με όλα όσα έχουν περάσει όλοι, να μπορείς να κοιτάς έξω και να βλέπεις όλους ντυμένους στα καλά τους... είναι μια όμορφη βραδιά».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top