Άγνωστοι έθεσαν φωτιά σε όχημα 25χρονου στην Έγκωμη - Τέθηκε υπό φρούρηση η σκηνή

Άγνωστοι έθεσαν φωτιά σε όχημα 25χρονου στην Έγκωμη - Τέθηκε υπό φρούρηση η σκηνή

Κακόβουλα φαίνεται να τέθηκε φωτιά, που εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα, σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 25χρονου ιδιοκτήτη του στην περιοχή Έγκωμης, στη Λευκωσία.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά.

Το όχημα, αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις πρώτες εξετάσεις στη σκηνή έχουμε ενδείξεις ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και πιστεύεται ότι πρόκειται για εμπρησμό, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείο Αστυνομίας.

Πρόσθεσε πως η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση για να γίνουν εξετάσεις το πρωί από την Αστυνομία και Πυροσβεστική για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Προσοχή στο κενό

Προσοχή στο κενό