Την παρέμβαση του Προέδρου της βουλής ζητά το Κίνημα Οικολόγων για τη συμπεριφορά Βουλευτών

Την παρέμβαση του Προέδρου της βουλής ζητά το Κίνημα Οικολόγων για τη συμπεριφορά Βουλευτών

Παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Βουλής για το θέμα που αφορά τη συμπεριφορά Βουλευτών εντός της Βουλής, ζήτησε εκ νέου ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης.

«Εμείς ζητούμε από τον Πρόεδρο της Βουλής να παρέμβει έτσι ώστε οι Βουλευτές να σεβαστούν τη νομοθεσία σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά και τις πρακτικές τους μέσα στη Βουλή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το κάπνισμα και να αποφεύγουν συμπεριφορές οι οποίες αναδεικνύουν και επιτρέπουν ένα σεξισμό σε βάρος των γυναικών» δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο Πρόεδρος των Οικολόγων.

«Δεν είναι η Βουλή, είπα στον Πρόεδρο της Βουλής, ο χώρος στον οποίο ο οποιοσδήποτε θα αποδείξει τον ανδρισμό του. Υπάρχουν άλλοι χώροι για να δείξει τη μαγκιά του ο κάθε Βουλευτής και η κάθε Βουλευτίνα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE