Γραμμάτια 26 εβδομάδων €50 εκατ. με απόδοση 2,4% εξέδωσε το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους

Γραμμάτια 26 εβδομάδων €50 εκατ. με απόδοση 2,4% εξέδωσε το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους

Γραμμάτια Δημοσίου 26 εβδομάδων ύψους €50 εκατομμυρίων με μέση σταθμική απόδοση 2,4% εξέδωσε το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΔΔΧ, η έκδοση υπερκαλύφθηκε 2,6 φορές αφού το ανακοινωθέν ποσό ήταν €50 εκατ και υποβλήθηκαν προσφορές συνολικού ύψους €130 εκατ.

Ειδικότερα, λήφθηκαν συνολικές προσφορές συνολικού ύψους €130,02 εκατ, εκ των οποίων 98,12 εκατ σε ανταγωνιστικές προσφορές και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους €31,9 εκατ.

Από τις αποδεκτές προσφορές, τα €37,5 εκατ αφορούσαν ανταγωνιστικές προσφορές και τα €12,5 μη ανταγωνιστικές.

Σε σχέση με τις αποδεκτές ανταγωνιστικές προφορές, οι αποδόσεις μεταξύ 2,35% και 2,45% με τη μέση σταθμική απόδοση να διαμορφώνεται σε 2,40%.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE