Πλαφόν στα self-test από σήμερα (4/7) – Ποιες οι τιμές που έχουν καθοριστεί

Πλαφόν στα self-test από σήμερα (4/7) – Ποιες οι τιμές που έχουν καθοριστεί

Σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα, 4 Ιουνίου, το πλαφόν στις τιμές για τα self-test, μετά απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, το Υπουργείο Υγείας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, καθόρισε ως ανώτατη τιμή πώλησης στα φαρμακεία, να ανέρχεται στα €1,70 για τις συσκευασίες του ενός τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) για τη νόσο COVID-19.

Ταυτόχρονα, όπως έχει ανακοινωθεί η ανώτατη τιμή πώλησης της συσκευασίας για 5 τεστ αυτοδιάγνωσης, self-test, έχει καθοριστεί στα €6, ενώ η ξεχωριστή πώληση των εν λόγω τεστ τα οποία αποτελούν μέρος μεγαλύτερης συσκευασίας, απαγορεύεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο κύβος ερρίφθη: Έγινε ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης - Ποιοι αναλαμβάνουν, ποιοι μένουν εκτός

Ο κύβος ερρίφθη: Έγινε ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης - Ποιοι αναλαμβάνουν, ποιοι μένουν εκτός

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της κυβέρνησης:

BEST OF TOTHEMAONLINE