ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετακίνησαν νοσηλευτές - Δεν λήφθηκαν υπόψη οι ανάγκες του Νοσοκομείου - Επιφυλάσσεται για μέτρα η ΠΑΣΥΝΟ

Μετακίνησαν νοσηλευτές - Δεν λήφθηκαν υπόψη οι ανάγκες του Νοσοκομείου - Επιφυλάσσεται για μέτρα η ΠΑΣΥΝΟ

Η ΠΑΣΥΝΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο εκφράζει αγανάκτηση για απόφαση της διοίκησης του ΟΚΥπΥ να μετακινήσει άλλους 4 νοσηλευτικούς λειτουργούς, πέραν των 13 που μετακινήθηκαν πέρσι, από το Νοσοκομείο Λάρνακας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει, «η διοίκηση μετακίνησε προσωπικό χωρίς να ληφθούν οι πρακτικές ανάγκες του νοσοκομείου και των τμημάτων του, τα οποία είναι ήδη υποστελεχωμένα, και χωρίς να ληφθεί υπόψη η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου και των προγραμματισμένων καλοκαιρινών αδειών του νοσηλευτικού προσωπικού».

«Γινόμαστε μάρτυρες μιας κατάστασης όπου λαμβάνονται τελεσίδικες αποφάσεις σε μια νύκτα και χωρίς να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε το θέμα. Δυστυχώς, το επιχειρησιακό πλάνο του Οργανισμού έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα για άλλη μια φορά, αφού συνεχίζει να προτιμά και να ακολουθεί την τακτική τού “αποφασίζω και διατάζω”» σημειώνει η συντεχνία.

Η ΠΑΣΥΝΟ αναφέρει ότι για κάθε πλάνο και δράση που σχεδιάζεται από την Υπηρεσία και τον Οργανισμό, πρέπει να συμφωνούν και οι δύο πλευρές και προτείνει συνάντηση με τον ΟΚΥπΥ και τις Διοικήσεις των νοσοκομείων με στόχο να προωθηθούν οι ενδεικνυόμενες διορθωτικές κινήσεις.

Η συντεχνία επιφυλάσσεται για τη λήψη μέτρων καθώς θεωρεί πως «η επαρκής στελέχωση των Νοσοκομείων θα επιτρέψει την προσφορά ποιοτικών και ασφαλών συνθηκών στο προσωπικό με γνώμονα πάντοτε τον ασθενή».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

365 ημέρες τον χρόνο στην στάνη και το άρμεγμα – Κύπρια άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία

«Αβέρτα» υπερωρίες οι Κύπριοι εργαζόμενοι – 1 στους 10 δουλεύουν πάνω από 49 ώρες την εβδομάδα

Δάκρυα χαράς στο J2US: Η επί σκηνής πρόταση γάμου - Δείτε βίντεο

Καιρός: Ξυπνάμε με ήλιο και μετά… τοπικές βροχές – Παρόμοιο σκηνικό και τις επόμενες μέρες

Η ιστορία του «πιο στοιχειωμένου σπιτιού» - Η υπόθεση που παραμένει ανεξιχνίαστη για περισσότερα από 100 χρόνια

Είχαν Άγιο - Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Πρόλαβαν να εξέλθουν τρία πρόσωπαΑνάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Ανάλυση – Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις και ο πανικός των παραδοσιακών κομμάτων για την άνοδο του ΕΛΑΜ - Ο άγνωστος «Χ»

Μόλις 14 ημέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου και το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά με αλληλοκατηγορίες κομμάτων και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top