LIFESTYLE

Κεραυνός εν αιθρία! Τρίτο πρόσωπο στο γάμο Κύπριας τραγουδίστριας – Χωρίζει οριστικά και παίρνει διαζύγιο

Κεραυνός εν αιθρία! Τρίτο πρόσωπο στο γάμο Κύπριας τραγουδίστριας – Χωρίζει οριστικά και παίρνει διαζύγιο

Αποτελούσαν ως πρόσφατα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Showbiz και πάντα έβγαζαν σε όλους την εικόνα ότι η τόση χημεία τους θα κρατήσει μαζί για μια ζωή.

Φαίνεται όμως ότι η Κύπρια τραγουδίστρια φάνηκε ξανά άτυχη, με αποτέλεσμα να παίρνει για δεύτερη φορά διαζύγιο, αφού ο σύντροφός της βρήκε «άλλη» την οποία όπως λένε οι «κακές γλώσσες» ερωτεύτηκε παράφορα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στην εγχώρια σοουμπίζ ο χωρισμός της Ευρυδίκης με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Την ανακοίνωση του χωρισμού τους έκανε γνωστή η ίδια η Κύπρια τραγουδίστρια με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που έκαναν εδώ και μέρες το γύρο του διαδικτύου

 Mε επίσημη ανακοίνωση της στο Facebook η Ευριδίκη θα έκανε γνωστό το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη Κοργιαλά:


«Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης, έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό να συνεχίζει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι. Ευρυδίκη» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Μια μέρα μετά την είδηση του χωρισμού της, δημοσίευμα της «Εspresso» κάνει λόγο για την ύπαρξη τρίτου προσώπου που οδήγησε το ζευγάρι στο διαζύγιο. 

Με τον τραγουδιστή να φέρεται να έχει κάνει καινούργιο δεσμό και μάλιστα σοβαρό για να οδηγήσει στο τέλος του έρωτά του μετά από 12 χρόνια με τη δημοφιλή τραγουδίστρια. 

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, πέτρα του σκανδάλου, είναι η δημοσιογράφος του Star, Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία  χώρισε πρόσφατα με τον σύντροφο της επίσης τραγουδιστή  Μπάμπη Στόκα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top