Αμάν! Η Νανά βγήκε παραλία – Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της

Αμάν! Η Νανά βγήκε παραλία – Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της

Οι φίλοι της λένε πώς το κορίτσι διανύει την καλύτερη περίοδο μέσα στην αρρώστια της. Είναι και πάλι χαμογελαστή, έχει αρχίσει να πιστεύει στον εαυτό της και πλέον ποζάρει με αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Ένα μέλλον που όπως λένε κάποιοι δεν θα την βρει μόνη της. Σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της υγείας της και οχι της εικόνας της-ακόμη τουλάχιστον- παίζει ένας άντρας που μέχρι και σήμερα δεν τον αποκαλύπτει, σύμφωνα με το Nasos blog.

Και κάνει πολύ καλά. Είναι ένας άντρας που έχει μπει στη ζωή της λίγο μετά τον χωρισμό της και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς την έχει βοηθήσει πολύ.

Βεβαίως η εικόνα της με τα χεράκια και τα ποδαράκια καλαμάκια είναι ακόμη σκληρή. Ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Νανά νιώθει και πάλι καλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE