Παραίτηση Προέδρου ΟΑΥ: «Στο ακουστικό» ο Χατζηπαντέλα για τις τελικές αποφάσεις Θωμά Αντωνίου

Παραίτηση Προέδρου ΟΑΥ: «Στο ακουστικό» ο Χατζηπαντέλα για τις τελικές αποφάσεις Θωμά Αντωνίου

Όταν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΥ λάβει τις τελικές του αποφάσεις, θα επικοινωνήσει μαζί του, είπε την Πέμπτη ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά τη συνάντηση του Υπουργού με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονική Επιτροπής για τον κορωνοϊό, αν είχε κάποια επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΥ, Θωμά Αντωνίου, μετά από δηλώσεις του για το ενδεχόμενο παραίτησής του, ο κ. Χατζηπαντέλα είπε ότι ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με τον κ. Αντωνίου σήμερα, «και θα επικοινωνήσει μαζί μου ξανά τις επόμενες ημέρες».

Ο Υπουργός ανέφερε ότι ο κ. Αντωνίου του είπε θα επικοινωνήσει μαζί του όταν λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.