Μια ολόκληρη περιουσία! Μάθετε πόσα πουλήθηκε αυτό το φόρεμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα…

Μια ολόκληρη περιουσία! Μάθετε πόσα πουλήθηκε αυτό το φόρεμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα…

Μπορεί τώρα την καρδιά των Βρετανών να έχει κλέψει η Kate Middleton, αυτή που όμως για πάντα θα είναι η αγαπημένη τους, είναι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η γυναίκα που παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Κάρολος έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, τη φινέτσα, την καλοσύνη και το απαράμιλλο στιλ της.

Αν ζούσε σήμερα, θα ήταν 54 ετών ενώ ειδικά για φέτος η επέτειος από τη γέννησή της, την 1η Ιουλίου, γιορτάστηκε με μία δημοπρασία στην οποία πωλήθηκε ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Πρόκειται για ένα φόρεμα το οποίο είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο Gianni Versace για την πριγκίπισσα.

Φτιαγμένο από μετάξι και κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, η αξία του εκτιμάται ότι αγγίζει τα 75000 ευρώ. Τελικά φαίνεται πως ο ανταγωνισμός ήταν πολύ έντονος και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να το βάλουν στη συλλογή τους.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πωληθεί τελικά στο αστρονομικό ποσό των 180000 ευρώ ενώ η τιμή εκκίνησής του στη δημοπρασία ήταν γύρω στις 27000 ευρώ.

Λέτε να το δούμε φορεμένο από κάποια διάσημη κυρία;

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE