ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπο κράτηση 28χρονος και 34χρονη - Διέρρηξαν εκκλησίες στην Πάφο

Υπο κράτηση 28χρονος και 34χρονη - Διέρρηξαν εκκλησίες στην Πάφο

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης σχετικά με δύο διαρρήξεις εκκλησιών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τα μεσάνυκτα της Τρίτης μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου κατόπιν πληροφορίας ανέκοψαν αυτοκίνητο στην Κισσόνεργα, το οποίο οδηγείτο από 28χρονο και 34χρονη, για τους οποίους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης σχετικά με διάρρηξη δύο εκκλησιών που διαπράχτηκαν στην Πάφο μεταξύ των ημερομηνιών 20-21 Αυγούστου του 2022 .

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου από την μία εκκλησία οι φερόμενοι δράστες δεν απέσπασαν οτιδήποτε αλλά από την δεύτερη απέσπασαν χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Σε έλεγχο που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας μετά την ανακοπή του οχήματός τους, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και μικρές ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, κάνναβης και μεταμφεταμίνης.

Περαιτέρω είχαν στην κατοχή τους 25 εργοστασιακές χάρτινες κροτίδες και κάποια άλλα αντικείμενα όπως ένα ρολόι χειρός για τα οποία διερευνάται η προέλευση τους. Στην 34χρονη οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Επίσης η 34χρονη οδηγούσε το εν λόγω όχημα χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, με ακυρωμένη εγγραφή του οχήματος.

Ακολούθως τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν βάση των ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούσαν εναντίον τους για τις διαρρήξεις καθώς και για τα αδικήματα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top