Φρίκη και αποτροπιασμός - Πυροβόλησαν γατάκι εξ’ επαφής - Έχασε την όρασή του -Δείτε φωτογραφίες

Φρίκη και αποτροπιασμός - Πυροβόλησαν γατάκι εξ’ επαφής - Έχασε την όρασή του -Δείτε φωτογραφίες

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε γυναίκα στην Κακοπετρία, η οποία βρήκε ένα τραυματισμένο γατάκι, το οποίο φαίνεται να πυροβόλησαν άγνωστοι εξ' επαφής. 

Σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα ζώα, σημειώνει πως «η εθελόντρια φιλόζωος γλύτωσε στο παραπέντε ένα μικρό γατάκι γιατί, για μόνο μερικά δευτερόλεπτα είχε καταλάβει ότι ήταν ζωντανό και δεν το έθαψε.

Το γατάκι πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής και σίγουρα αναίτια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Χρειάστηκε άμεση κλινική βοήθεια και περίθαλψη.

Το γατάκι που ήταν σε ημικωματώδη κατάσταση παρουσίασε υποθερμία και χρειάστηκε άμεση χορήγηση υγρών, συνεχή θέρμανση και χορήγηση ηλεκτρολυτών και παυσίπονων. Όλο του το σώμα (ήταν διάσπαρτο από σφαιρίδια (πρόσωπο, θώρακας και κοιλία). Παρέμεινε στην ιδιωτική κτηνιατρική κλινική επί 19 μέρες.

«Έχει ήδη γίνει εξόρυξη αριστερού οφθαλμού. Δυστυχώς και το άλλο ματάκι είναι τυφλό. Το Κόμμα για τα ζώα θεωρεί πολύ σοβαρό αυτό το συμβάν και σημειώνει πως υπήρξαν και άλλα συμβάντα στο παρελθόν στην περιοχή. Καλούμε τον αρχηγό Αστυνομίας όπως άμεσα διερευνήσει κατά πόσον στο συγκεκριμένο χωριό, ή και αλλού, κυκλοφορούν παράνομοι ελεύθεροι σκοπευτές όπως επίσης και κατά πόσο οι έχοντες και κατέχοντες πυροβόλα όπλα στην περιοχή είναι νόμιμοι  ή όχι».

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE