ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων: Απαίτησή μας η ουσιαστική σε περιεχόμενο φοίτηση των παιδιών

Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων: Απαίτησή μας η ουσιαστική σε περιεχόμενο φοίτηση των παιδιών

Η χαρούμενη και ουσιαστική σε περιεχόμενο φοίτηση των παιδιών αποτελεί στόχο αλλά και απαίτηση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων.

Σε ανακοίνωσή της με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Συνομοσπονδία αναφέρει ότι «στόχος όλων μας δεν πρέπει όμως να είναι μόνο η εκπαίδευση και οι βαθμοί, αλλά η ευτυχία και η ψυχική ηρεμία των παιδιών μας».

Διαβεβαιώνει ότι «ως Συνομοσπονδία, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για τη διασφάλιση τόσο της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης, όσο και της διαμόρφωσης ενός σχολικού περιβάλλοντος στο οποίο τα παιδιά μας θα είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα».

Η Συνομοσπονδία αναφέρει, επίσης, ότι απαίτηση της από την πολιτεία είναι όπως «η φοίτηση των παιδιών στα σχολεία να είναι μία χαρούμενη και ουσιαστική σε περιεχόμενο εμπειρία, η οποία στο τέλος της διαδρομής θα τους δώσει τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους αλλά και θα αποτελεί πολύτιμες αναμνήσεις».

Απευθυνόμενη στους μαθητές η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων τους καλεί «να υπακούουν  στις οδηγίες των καθηγητών/τριών και να τους συμπεριφέρονται με τον απαραίτητο σεβασμό και να δείχνουν την εκτίμησή τους προς αυτούς».

Τους καλεί, επίσης, «να σέβονται τον χώρο του σχολείου τους, να τον προστατεύουν και να τον διατηρούν σε καλή κατάσταση, όπως ακριβώς κάνουν και στο σπίτι σας».

Διαβεβαιώνει ότι «εμείς, ως Συνομοσπονδία, θα είμαστε πάντα δίπλα σας, προστάτες και συμπαραστάτες, αγωνιζόμενοι για το καλώς νοούμενο συμφέρον σας».

Οι Οργανωμένοι Γονείς Μέσης Εκπαίδευσης εκφράζουν «αμέριστη εκτίμηση και στήριξη στους εκπαιδευτικούς και στο έργο που επιτελούν ενώ κατανοούν τις δυσκολίες που έχουν οι εκπαιδευτικοί να αντιμετωπίσουν».

«Θα είμαστε δίπλα σας και ευχόμαστε σε όλους, γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και προσωπικό σχολείων, καλή και ασφαλή νέα σχολική χρονιά», καταλήγει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top